Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Planirana isključenja vode danas

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će do 13h biti ulica Slobodana Bajića, od Branimira Ćosića do Marodićeve, kao i lica Zaharija Orfelina i deo Mileševske ulice.

Radovi na stadionu Vojvodine

Na stadionu "Karađorđe" u toku su radovi na izgradnji novog kruga i konstrukcije za bacanje kladiva i diska, u okviru priprema za ekipno prvenstvo Evrope u atletici, koje će biti održano od 18. do 19. juna.

Grejanje po utrošku od sledeće godine

Skupština grada usvojila je predlog o primeni novog sistema obračuna grejanja po utrošku, koji bi, kako je ranije najavljeno, trebalo da se primenjuje od  oktobra 2012. godine.

Kako zaštititi decu na internetu?

Bez odgovarajuće kontrole i nadzora, najmlađe preko interneta vreba niz opasnosti i neprijatnosti, što od starijih ljudi sa lošim namerama, što među samom decom.

Prilog za poklon vaspitačicama nije bio obavezan

Nije bilo mogućnosti da se svi roditelji obaveste o odluci da se prikupe sredstva za poklon vaspitačicama iz vrtića "Spomenak", kaže za 021 jedna mama iz Saveta roditelja mališana koji idu u ovu predškolsku ustanovu.

Pomešali Novi Sad i Kragujevac

Skupština grada po svemu sudeći neće na sutrašnjoj sednici raspravljati o predlogu za decentralizaciju Srbije, koji je podnela Odbornička grupa Ujedinjenih regiona Srbije (URS), jer su njeni odbornici pobrkali glavni grad Vojvodine sa Kragujevcom.

Sutra odluka o kreditnom zaduženju Grada

Skupština grada sutra će razmatrati predlog da se Novi Sad zaduži 3,5 milijardi dinara putem emisije municipalnih obveznica, kako bi se finansirao nastavak izgradnje Bulevara Evrope i gradnja kanalizacione mreže u gradu i prigradskim naseljima.